Gebaseerd op 2000+ recensies

DE GOEDKOOPSTE
IN NEDERLAND!

Theoriecursus in 1 dag

Slaag in één keer voor je Autotheorie  & Motortheorie.

Kies je theoriecursus

€179

€99

Kies je theoriecursus

4.9

Gebaseerd op meer dan 100+ recensies

Kies je theoriecursus

4.9

Gebaseerd op 2000+ recensies

Theoriecursus in 1 dag

Slaag in één keer voor je Autotheorie  & Motortheorie.

Gebaseerd op meer dan 100+ recensies
Read More

Tijdelijke aanbieding

€99

€69

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Het hoogste slagingspercentage

Hallotheorie
0%

🏆
hallotheorie

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Meer dan 125.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

CBR motortheorie halen

Hey jij daar!

Bij Hallo Theorie maken we het behalen van jouw motortheorie niet alleen makkelijk, maar ook super tof! Wil je met zekerheid slagen? Meld je dan aan voor onze te gekke dagcursus. In de ochtend krijg je les van topdocenten, en ’s middags gaan we samen met jou knallen bij het CBR (vervoer regelen wij) voor het examen. En hier komt het gave nieuws: onze onbeperkte theoriecursus is nu beschikbaar voor maar €69,-!
Waarom kiezen voor beperkt als je onbeperkt kunt gaan? Met deze waanzinnige deal kun je de theoriecursus eindeloos volgen en jezelf super goed voorbereiden op het examen. Beschikbaar vanaf 17 jaar. Tijdens het inschrijven kun je aangeven of je via ons een CBR-examen wilt regelen. Ga je voor het standaard examen motortheorie à €41,- of het VIP-examen met extra tijd voor €53,-? Heb je al een eigen examenplaats? Laat het ons weten en doe gewoon mee met de cursus! Na inschrijving gaan we direct voor jouw aan de slag en krijg je toegang tot de oefenstof die we voor jou hebben klaarstaan!
Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor onze onbeperkte theoriecursus voor slechts €69,- en maak van leren een feestje! Mis deze kans niet en rock jouw motortheorie in één keer!
Inschrijven is super easy! Let’s ride

Motor theorie-examen oefenen

Extra oefenstof Motor theorie-examen

Yes, je hebt je ingeschreven en nu gaan we samen voor dat felbegeerde motor theoriebewijs! 🏍️✨ Na inschrijving op Hallo Theorie krijg je toegang tot onze te gekke oefenstof. Daar kun je op je gemak kennismaken met allerlei verkeersregels en vraagstijlen. En waarom niet gelijk een echt motor theorie-examen als proef doen als je goed geoefend hebt? Het is niet verplicht, maar geloof ons, het gaat zeker bijdragen aan jouw ultieme slagingskans
Loop je tegen lastige vragen aan of is iets niet helemaal duidelijk? Geen zorgen! Onthoud ze en breng ze mee naar de les. Onze fantastische docenten staan te trappelen om jou te helpen. Niet alleen met ingewikkelde lesstof, maar ook als je worstelt met flinke faalangst of examenspanning. Fun fact: uit ervaring weten we dat zelfs bij de meeste examenvrees, de meeste kandidaten dankzij onze aanpak hun motor theorie-examen met glans halen! En het mooie is, die theorie blijft niet alleen hangen tijdens je examen, maar ook vele jaren daarna!

Hoe cool is dat? 🌟

Dus, als je klaar bent om die motor theorie te rocken, schrijf je in bij Hallo Theorie en laten we samen die weg naar succes bewandelen!

Tot binnenkort, Het Hallo Theorie Team 🚀📚

De theorieles

Hoi Toekomstige Theoriekampioen!

Bij Hallo Theorie zijn we niet alleen trots op onze ervaren docenten, maar ook op onze bewezen successen in het verleden met onze motortheoriecursussen! Onze aanpak is gericht op jouw succes, en we hebben talloze kandidaten geholpen om met vertrouwen en kennis hun motortheorie-examen te halen.
En we hebben niet alleen cijfers om dit te bewijzen, maar ook foto’s van stralende gezichten van geslaagde leerlingen die met trots hun theoriebewijs hebben behaald! Het zijn deze momenten van triomf die ons motiveren en laten zien dat onze aanpak werkt.
Wat maakt onze cursussen zo speciaal? Nou, laten we beginnen met onze onbeperkte cursusoptie! Hier bij Hallo Theorie begrijpen we dat iedereen in zijn eigen tempo leert. Met onze onbeperkte cursus krijg je de vrijheid om zo vaak als je wilt de stof te doornemen en je voor te bereiden op het examen. Het is niet alleen een cursus; het is een kans om te groeien, te leren en uiteindelijk te stralen op het examen.
Onze docenten zijn niet alleen experts in de motortheorie, maar ook in het begeleiden van studenten naar succes. Ze hebben geholpen bij het overwinnen van faalangst, het begrijpelijk maken van lastige concepten en het creëren van een positieve leeromgeving.

Voordelen van onze onbeperkte cursus:
⦁ Flexibiliteit: Leer op jouw eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.
⦁ Herhaling: Oefen zo vaak als nodig om de stof echt te begrijpen.
⦁ Zekerheid: Onze successen in het verleden laten zien dat onze aanpak werkt.
Schrijf je in voor onze onbeperkte motortheoriecursus en ontdek zelf waarom velen vóór jou met vlag en wimpel zijn geslaagd!
Op weg naar succes, Het Hallo Theorie Team

Op naar het Succes met Hallo Theorie!

Na de dynamische ochtendtraining ben jij helemaal klaargestoomd om jouw motortheoriebewijs te behalen. Vergeet niet om je ID mee te nemen naar het CBR – dit is absoluut noodzakelijk voor deelname. Als je zelf een examen hebt geboekt, vergeet dan ook niet je reserveringsnummer mee te nemen.

Bij aankomst meld je je snel en eenvoudig aan bij de aanmeldzuil. Daarna is het wachten tot je naam op het beeldscherm verschijnt en je de examenzaal binnen mag. Laat gerust alles achter, behalve je ID. En als je oortjes wilt gebruiken, geen zorgen, die hangen voor je klaar bij de ingang van de examenzaal.
Het examen zelf wordt afgenomen op de computer en duurt 30 minuten (of 45 minuten als je een verlengd examen hebt). Je ontvangt direct op het beeldscherm de uitslag, en ook via de mail krijg je de resultaten toegestuurd. Als je slaagt, is je motortheoriebewijs maar liefst 1,5 jaar geldig. Dat geeft je ruim de tijd om je praktijkexamen met succes af te ronden.
Ben je klaar om jouw motortheorie te verzilveren? Schrijf je nu in bij Hallo Theorie en zet die volgende stap naar het behalen van jouw motortheoriebewijs!

Op weg naar succes, Het Hallo Theorie Team

Veelgestelde vragen

  • Onze actie is momenteel als volgt:
  • De kosten voor de autocursus zijn €69,- (onbeperkt cursus)
  • De kosten voor de motorcursus zijn €69,-(onbeperkt cursus)

Voor beide cursussen betaald u €34,50,- CBR examen kosten.

Lunch inbegrepen!

Moeite met leren en concentreren? Geen probleem, bij Hallo Theorie bieden wij professionele begeleiding zodat ook jij zeker weten slaagt voor het theorie examen. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van cursisten met leerproblemen, ADHD of faalangst. Onze vernieuwde lesmethode is voor iedere cursist geschikt.
Bij Hallo Theorie wordt geen gebruik gemaakt van theorieboeken of huiswerkopdrachten. Door middel van onze eendaagse cursus word je binnen korte tijd volledig voorbereid op het examen. Onze docenten leren je diverse ezelsbruggetjes zodat je de theorie makkelijk kunt onthouden en volledig bent voorbereid op het examen. Niet meer dagenlang studeren, maar binnen één dag alle theorie beheersen en je theorie certificaat behalen!
De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.
Na je aanmelding ontvang je een aantal oefen links per mail. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.
Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.
Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.
Mocht je toch niet slagen voor je theorie-examen, mag je onbeperkt cursus blijven volgen tot het behalen van je examen!